Financiële acties 2018/Geplaatst op 16 september 2018

Momenteel neemt Dosko – Acta deel aan vier financiële acties : Grote Club, Rabo Clubcampagne, Poiesz Clubactie en Sponsorkliks. In dit bericht even aandacht daarvoor, zodat de leden er ook weer even aandacht aan besteden.

Wij hebben de inschrijving van jullie club voor Rabobank Clubkas Campagne ontvangen en we hebben goed nieuws: jullie club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019 van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland!                                                                      

Stemmen
De stemperiode is dit jaar van woensdag 27 maart tot en met zondag 7 april 2019. Ieder lid krijgt eind maart een persoonlijke stemcode toegestuurd en mag vijf stemmen uitbrengen. Let op: alleen leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland die vóór 4 maart 2019 lid zijn geworden, ontvangen een stemcode.

 

 

 

 

 

 

 

We doen weer mee aan de Grote ClubActie. We hopen een mooi bedrag op te halen.  Onze CMV- en C-jeugd krijgen maandag de boekjes uitgereikt waarna ze meteen kunnen beginnen met de verkoop. De lotenverkoop is per eenmalige machtiging. Op 1 lot kunnen meerdere loten ge/verkocht worden dmv een kruisje te zetten bij 1,2,3,4,5 of meer                                            Een lot kost €3,-

Wel graag het bedankbriefje (met deurzegel) bij de lotenkoper achterlaten.  In september, oktober of november wordt het bedrag afgeschreven, het lotnummer staat dan op het bankafschrift.

Loten graag inleveren bij de trainer en graag voor 12 november, dan kan coördinator Jelly Hoekstra ze tijdig verwerken.

De 3 jeugdleden die de allermeeste loten hebben verkocht krijgen dit jaar een leuke prijs. Wat dit wordt, is nog een verrassing! Dit jaar hebben we besloten dat onze jongste jeugd de loten gaat verkopen. Maar mocht een A- of B-jeugdlid ook willen verkopen? Vraag dan aan je trainer om een boekje!

Ook hebben we nog een aantal superloten. Deze kosten €150,- en zijn een mooie manier voor bedrijven om onze mooie vereniging te sponseren maar ook om een leuke prijs te winnen!

Dus iedereen: zet je beste beentje voor om zoveel mogelijk loten te verkopen, dan kunnen we onze clubkas weer flink spekken.

Wanneer er nog vragen zijn, hoor ik het graag.

Groeten,

Jelly Hoekstra ( dames 2) Grote Club actie 2018  

 

         

 

En dan kregen we van Poiesz de mededeling dat onze aanmelding voor de 2019-actie

is ontvangen en dat we dus mee gaan loten over de deelname … wordt vervolgd!

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 16 Jaargang 10

PDF : DoskoActa Weekbulletin 10-16 Beste volley-vriend(inn)en,   3e ronde beker Nevobo-Noord Heren (BH3A-58)              DoskoActa Heren-1   *       vc058 Heren-1 (1e klasse)                                                            (3e divisie)   Sportcomplex De Trije   Maandag 10 december  …

Weekbulletin 15 Jaargang 10

Met de mooie kleurtjes in de tekst tik op de PDF: DoskoActa Weekbulletin 10-15   Beste volley-vriend(inn)en,   Vandaag openen wij met een triest bericht dat wij zaterdagmiddag binnen kregen van…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief