Welkom op de website van volleybalvereniging DOSKO/Acta.

Zie hier :  Info boekje DoskoActa 2017  in PDF formaat

De vereniging is in 2006 ontstaan door een fusie van de twee volleybalclubs die Franeker op dat moment had:

DOSKO (Door Onderlinge Samenweking Komt Overwinning), opgericht in 1955, en Acta (Handeling), opgericht in 1981 en de aldus ontstane vereniging is lid van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo).

DOSKO/Acta is een vereniging met ca. 175 leden verdeeld over 85 senioren en 90 jeugdleden.

dosko-acta-compleet-mix-2016

Naast een recreatiegroep, die op de maandagavond traint, spelen er twee damesteams en twee herenteams in competitieverband, van de 1e tot en met de 3e klasse op donderdagavond. Op de maandagavond is het in de Franeker sporthal ‘De Trije’ een drukte van belang, op deze avond trainen alle teams en Recreanten, op woensdag trainen de meeste jeugdteams nog eens.

De A/B/C-jeugd van DOSKO/Acta speelt in de regiocompetitie, meestal op zaterdag. De mini’s (Cool Moves Volleybal – CMV) spelen om de 3 a 4 weken

op zaterdagen hun toernooien.

De laatste seizoenen kenmerken zich door een enorme instroom bij de jeugd!

Alle jeugdteams worden zorgvuldig begeleid waardoor er een goede door-stroming naar de hogere teams plaats kan vinden.

Kortom een vereniging voor iedereen en op elk niveau.

Trainingstijden ??  Bekijk ze hier op de pagina teams.

Huishoudelijk reglement : DoskoActa Huishoudelijk Reglement 26-10-2017

Gedragregels : DoskoActa – algemene gedragsregels 2019

Nieuws/ Up-to-date

Weekbulletin 23 Jaargang 11