Dosko Acta weer geloot voor deelname Poiesz actie/Geplaatst op 2 februari 2020

Beste ouders en kinderen van volleybalvereniging Dosko/Acta,

Wat hebben we weer geluk! We zijn wederom uitgeloot om mee te doen aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Deze keer staat onze buis bij de “grote” Poiesz aan de Julianastraat.

Van 10 februari tot 5 april 2020  kunnen we de munten (groen/oranje deze keer) gaan sparen en in onze buis deponeren.

Op zaterdag 15 februari is het onze dag! Dan staan we van 10.00 tot 15.00 bij de Poiesz aan de Julianastraat. Het is de bedoeling dat we die dag vanuit een marktkraam een speciale fruit- of bakkerij-aanbieding gaan verkopen.

Per verkocht artikel krijgt de klant 15 sponsormunten die dan hopelijk in onze koker worden gedaan.

Voor deze dag ben ik nog op zoek naar kinderen, maar ook hun ouders, om de munten te verzamelen. Het zou fijn zijn wanneer elk team tenminste 2 ouders en 2 kinderen kan leveren.  Per blok van een uur (of anderhalf) moeten er minimaal 2 volwassenen met maximaal 3 kinderen aanwezig zijn.

Graag aangeven welke tijd je het beste uitkomt, dan kan ik een schema maken.

Opgave graag naar:

Jelly.hoekstra@home.nl of bel of app naar telefoonnummer:0613014899.

Natuurlijk kun je me ook in de sporthal aanschieten ?

Alle kinderen die meedoen aan de actie op zaterdag 15 februari loten mee om mee te mogen naar het JeugdSponsorGala in Leeuwarden.

Het gala is dit jaar op: vrijdag 17 april. Elk jaar zijn er hele leuke artiesten en ook niet onbelangrijk: mogen wij onze cheque in ontvangst nemen.

Ik hoop op veel opgaves en enthousiaste reacties. Hoe meer opgaves, des te korter is het blokje dat je aanwezig hoeft te zijn in de Poiesz!

Met vriendelijke groet,

Jelly Hoekstra

Coördinator Jeugdsponsoractie

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 7 Jaargang 14

PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-07[16897]   Beste volley-vriend(inn)en …       op het WK Volleybal wonnen de Oranje-dames ook van Puerto Rico (3-1) waarna de twee belangrijke wedstrijden op…

Weekbulletin 6 Jaargang 14

In PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-06[16857] klik er maar eens op! Met plaatjes en kleurtjes.  Beste volley-vriend(inn)en …       het WK Volleybal voor de vrouwen is dus inmiddels…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief