Dosko Acta de gele kaart van Optisport/Geplaatst op 20 januari 2019

Zaterdagmiddag moesten wij uitwijken naar de Kaatshal en daarover kregen we van de beheerders van De Trije het volgende bericht + foto:

“In de zaal met buitenschoenen zonder vragen. Stoelen overal wegplukken en langs het veld zitten. Mensen die zich wel gedragen kunnen hierdoor de wedstrijd niet goed zien. Graag in de komende nieuwsbrief de leden en/of toeschouwers melden dat dit niet de bedoeling is! Verder zijn netten uit nieuwe hal (sporthal) gehaald. Netten in kaatshal schijnen ‘prut’ ??? te zijn.

Beste mensen, wij zijn ge-bruikers/klanten van de accommodatie De Trije en dienen ons als zodanig te gedra-gen. Wanneer er iets dan niet helemaal naar de zin mocht zijn, treed dan tenminste in overleg met Optisport (de beheerders) … zo horen we met elkaar om te gaan, toch?

En wend je anders tot een van onze bestuursleden, kunnen die een en ander nader afstemmen. Maar so-wie-so geldt: publiek op de tribune, alleen op zaalschoenen (of sokken) in de zaal, hooguit banken langs het speelveld en geen materiaal van de ene naar de andere hal verslepen tenzij i.o.m. Optisport.

Graag jullie medewerking de volgende keren!

En een van die volgende keren is in ieder geval zaterdag 6 april a.s.!

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 41 Jaargang 13

Voor de PDF: DoskoActa Weekbulletin 13-41[14423]   Beste volley-vriend(inn)en …   voorlopig geen bijlage ‘Weekprogramma’ meer bij dit ‘clubblad’ … we zijn immers klaar met de kompetities; volgend seizoen weer!…

Weekbulletin 40 Jaargang 13

Voor de PDF : DoskoActa Weekbulletin 13-40[14335]   Beste volley-vriend(inn)en …   in deze uitgave belangrijke info vanuit het bestuur … lezen (pagina 4)!   Buiten de gewoonlijke rubrieken valt…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief