Theorieavond arbitrage laatste nieuws/Geplaatst op 6 november 2016

Hallo allemaal!

Zoals ook al in het Weekbulletin vermeld stond organiseren wij een theorie-avond arbitrage voor de zojuist geslaagden voor het spelregelbewijs.

De theorie/praktijkavond voor de geslaagden van de spelregeltoets is definitief vast-gesteld op a.s woensdag 7 december vanaf 19.30 uur in de kantine van De Trije, dit is aansluitend op de trainingen van de jeugd.

Deze avond is (en blijft) in eerste aanleg voor degenen die kortgeleden hun spelregelbewijs gehaald hebben, maar … aangezien ook zeker de nieuwe spelregels aan de orde zullen komen (die sinds dit seizoen van kracht zijn) hebben wij ook onze andere scheidsrechters in de gelegenheid gesteld deze avond te bezoeken.

Er zijn op dit moment al diverse scheidsrechters die zich hiervoor hebben opgegeven

… een goede zaak, zo menen wij!

Ook degenen die van plan zijn het Spelregelbewijs te gaan halen in de Kerstvakantie (wij hebben begrepen dat dit m.n. bij de A- en B-jeugd het geval is i.v.m. de drukte op school) zijn uiteraard van harte welkom, of … zoals Hidde Frankena het zei: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Na afloop hopen we de nieuwe fluitisten in te kunnen delen om binnenkort onder begeleiding een jeugdwedstrijd te gaan fluiten.

Graag wel even een berichtje terug of je van plan bent te komen of niet, dit ivm de te reserveren ruimte en koffie/thee/fris … BVD!

Groeten,

Pé & Hidde

Wie helpt ons en wil de (online-) instaptoets gaan doen?

Dit is echt niet moeilijk en zodra je die gehaald hebt mag je de jeugd al fluiten.

Opgeven (kan) bij Roelof van Marrum.

scheidsrechter-cartoon-150x150De volleybalspelregels van vandaag-de-dag zijn te vinden op de Nevobo-site,

evenals de bedoelde toets om het zgn. “Spelregelbewijs” te gaan halen,

zie www.volleybalmasterz.nl

Een extra theorie-avond zal door de vereniging georganiseerd worden wanneer wij een ‘klasje’ hiervoor hebben, dit o.l.v. Hidde Frankena.

Help ons dit probleem te tackelen … onze jeugd heeft ons nodig!

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 6 Jaargang 14

In PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-06[16857] klik er maar eens op! Met plaatjes en kleurtjes.  Beste volley-vriend(inn)en …       het WK Volleybal voor de vrouwen is dus inmiddels…

Weekbulletin 5 Jaargang 14

Voor de PDF hier klikken : DoskoActa Weekbulletin 14-05[16818]   Beste volley-vriend(inn)en …     Europees kampioen Italië werd dus ook wereldkampioen bij de lange mannen: mooie wedstrijd in een…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief