Schoolvolleybaltoernooi 25 november/Geplaatst op 28 oktober 2019

Op 25 november vindt het 2e schoolvolleybaltoernooi plaats, dit toernooi is voor groep 5 t/m 8. Een team bestaat uit 4 spelers, de winnaars plaatsen zich voor de Friese kampioenschappen. De komende weken zal er tijdens de gymlessen op school aandacht worden besteed aan volleybal. Het toernooi wordt georganiseerd door Kyra van der Leest, zij stelt zich hier even aan iedereen voor:

Beste lezer,

Wie ben ik, en wat ga ik doen?

Mijn naam is Kyra van der Leest, ik ben 17 jaar en woon in Franeker. Als hobby doe ik aan voetbal bij SC Franeker dames 1. Ik ben graag bezig met een gezonde levensstijl, sport en het vermaken van kinderen doormiddel van sport, bewegen en spelletjes.

Ik volg de opleiding CIOS in Leeuwarden (2e jaar). Voor school moet ik een aantal examens afronden waaronder een (sport)evenement organiseren. Hiervoor wil ik het volleybal schoolmoves toernooi als oefenexamen organiseren, dit is een naschools toernooi. Dit doe ik omdat ik vind dat kinderen na school meer moeten bewegen/sporten en ik eerst kan ervaren hoe het is om een (sport)evenement te organiseren.

Tijdens het toernooi heb ik CIOS studenten die als scheidsrechter helpen bij de wedstrijden.

Het volleybal schoolmoves toernooi vindt plaats op maandag 25 november van 15:30 tot 17:30 uur.

Het is bedoeld voor de groepen 5 tot en met 8.

E-mail: Kyvadele@live.nl

Ik hoop op een leuke, gezellige maar bovenal een sportieve middag!

Groet, Kyra van der Leest

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 14 Jaargang 10

Weekbulletin in PDF :DoskoActa Weekbulletin 11-14 Beste volley-vriend(inn)en,   een volle inhaal-week voor DoskoActa staat op het programma … wij halen (vooral) de thuiswedstrijden in van de week van de…

Weekbulletin 13 Jaargang 11

PDF van het bulletin : DoskoActa Weekbulletin 11-13 Beste volley-vriend(inn)en,   of er morgen (11 november) in Franeker veel aan Sint Maarten gedaan wordt? Onze ervaring van de laatste jaren is…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief