We zijn weer begonnen/Geplaatst op 15 augustus 2021

 

Uitzicht op gewone start van het seizoen!

De 1,5 meterregel verdwijnt! Dit betekent voor de breedtesport dat de club zonder grote beperkingen weer bezocht kan worden, ook door fans. Wel beperkingen voor bezoek Eredivisie en sportkantines.

Corona en De Trije

Aansluitend op het ‘Bericht van de Rijksoverheid’ …  wat betekent dit voor ons bij het gebruik van sportcomplex De Trije (kantine en tribune van de sporthal): Miv. zaterdag 25 september is 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht.

Bij bezoek aan plekken waar het druk(ker) wordt, zoals de kantine, heb je een Corona-toegangsbewijs nodig.

Toeschouwers die bij de volleybalwedstrijden willen kijken hoeven geen Corona-toegangsbewijs te tonen, echter … zij kunnen/moeten via de zij-ingang buitenom naar de tribune … de toegang binnen (van kantine naar tribune) is afgesloten!

Wil men alsnog naar de kantine dan moet men weer buitenom naar de hoofdingang.

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 7 Jaargang 14

PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-07[16897]   Beste volley-vriend(inn)en …       op het WK Volleybal wonnen de Oranje-dames ook van Puerto Rico (3-1) waarna de twee belangrijke wedstrijden op…

Weekbulletin 6 Jaargang 14

In PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-06[16857] klik er maar eens op! Met plaatjes en kleurtjes.  Beste volley-vriend(inn)en …       het WK Volleybal voor de vrouwen is dus inmiddels…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief