Weekbulletin 14 Jaargang 13/Geplaatst op 14 november 2021

Voor de PDF : DoskoActa Weekbulletin 13-14[10603]

Beste volley-vriend(inn)en …

het zal jullie niet verbazen dat we (wederom) beginnen met … Corona!

Afgelopen week moesten wij 5 wedstrijden uit het programma halen, merendeels door het virus en inmiddels is ook bekend dat we toch door kunnen gaan met trainingen en kompetitie (gelukkig) maar dit alles zonder publiek.

Verderop in dit bulletin weer de bijdrages van de diverse instanties hierover!

Vandaag genoeg sport om van te genieten met Max in Brazilie en het schaatsen in Polen en het WK-kwalificatie-voetbal op vele velden.

En dan a.s. dinsdag de apotheose voor het Nederlands elftal: wordt mooi spannend, want mochten ‘wij’ verliezen (van Noorwegen) dan is hoogstwaarschijnlijk ook ‘het achterdeurtje’ van een play-off weg wanneer Turkije hun wedstrijd tegen (ook) Montenegro wel weet te winnen … spanning en sensatie!

Let op:

nog een mooi bericht over (de opbrengst van) de Rabo Clubsupport actie (pag. 4)!

Fijne week allemaal, maak d’r wat van met z’n allen, want alleen met z’n allen …

… and remember:

stay safe, take care and (try to) …Have Fun                                  

DoskoActa    

Agenda          DoskoActa                                         (Sport)kalender            Week 46

====================================  ========================

Voetbal WK-kwalificatie:

Ma.  15 nov.   Trainingen: alle teams                        16        Nederland – Noorwegen

Di.   16 nov.    .                                                                     Veldrijden:

20        SP: Merksplas            Bel

Wo. 17 nov.    Trainingen: ABC-jeugd                    21        WB: Koksijde            Bel

Opleiding:  VT2

Do.  18 nov.    Spelen:                                                           Formule 1:

Franeker          Heren-1, Dames-1,     21        GP Qatar

Grouw             Heren-2, Dames-3

Stiens              Dames-2                                 Schaatsen:

Hardegarijp     Dames-4                     19/21   W.Cup(2): Stavanger Noo

Fluiten:                                               20        Marathon (5)  – Hoorn

Franeker          Hidde F,  Gerard H

Tellen:

Franeker          Saapke W, Sjoukje U

Vr.  19 nov.    Spelen:

Makkum          Meisjes-A3

Za.  20 nov.    Spelen:

Franeker          N5.1, N4.1 en N4.2 (’s morgens)

Meisjes-A2, Meisjes-B2 en Mix-C1

Sneek              Meisjes-A1

Oosterend       Meisjes-B1

Fluiten:

Franeker          Sybout Z,

Gerard H/Nina dJ,

Annarens vdH/Jelien A

Zo.  21 nov.    WeekBulletin 13-15

Berichten van DoskoActa

                    

Afgelopen week mochten wij het verheugende bericht ontvangen via onze coordinator van de financiele acties (Sybout Zeinstra):

Opbrengst Rabo clubsupport € 431,02.

Een fantastische opbrengst! Dank aan Rabo Bank en natuurlijk alle mensen

die op ons stemdem!

Even doorgeklikt leverde dat het volgende op:

 

Volleybalvereniging Dosko/Acta

We willen graag de ballen, ballenkarren en ballentassen gaan vervangen en aanvullen voor het komende seizoen. Deze zijn wel aan vervanging toe en onmisbaar voor de trainingen en wedstrijden. De ballenkarren worden wekelijks bij de trainingen gebruikt. Verder heeft elk team een eigen ballentas, die ook naar elke wedstrijd meegenomen wordt (voor het inspelen). Per team zijn er minimaal 5 ballen beschikbaar. Voor de (prestatie)teams is het van belang om met goed materiaal te trainen en spelen.

 48 stemmen   € 431,02

Wie zijn wij

Wij zijn een actieve volleybalvereniging in Franeker, waarbij er zowel in competitieverband als recreatief wordt gespeeld. Ook de jeugd is goed vertegenwoordigd binnen onze vereniging.

.

 

 

 

Corona                                         

 

Afgelopen dagen (donderdag, vrijdag en zaterdag) werden alle bezoekers van De Trije geconfronteerd met een “BOA”, in dit geval iemand van het beveiligingsbedrijf Ferwerda. Ons bestuur heeft dit ism. Bootsma (horeca De Trije), Optisport (beheer De Trije) en de gemeente Waadhoeke aldus in de stokken gestoken en komende week volgt dan de evaluatie van deze opzet, tenminste als dat dan nog nodig mocht zijn. De controle op CTB (plus antecedentenvraag en/of ID) verliep overigens soepeltjes, bleek uit ervaring.

 

Sporten gevaarlijk?

Wij wensen onze trainer Henk Wienbelt een spoedig herstel toe!

Henk ging een andere sport beoefenen en dat ging niet helemaal goed; altijd al gedacht dat badminton een linke sport was J !

Beterschap toegewenst!

  

 

 Bericht van de Rijksoverheid

Nieuwe regels op een rij (geldig miv. gisteravond tot 4 december)

-Houd anderhalve meter afstand op plekken zonder coronapas
-Ontvang thuis nog maximaal 4 gasten per dag
-Horeca en essentiële winkels (als supermarkt/drogist) sluiten uiterlijk om 20:00 uur
-In cafés en restaurants zijn de coronapas – en vaste zitplek – verplicht
-Niet-essentiële winkels en dienstverleners (kledingwinkel, kapper, casino) moeten  om 18:00 uur sluiten
-Bioscopen, theaters en concertzalen zijn niet gebonden aan de vroege avondsluiting
-Publiek bij alle sportevenementen – profs en amateurs – is niet toegestaan. Alle sportactiviteiten kunnen doorgaan
-Evenementen -waaronder bruiloften- mogen met coronapas en maximaal 1250 gasten per zaal – met vaste zitplek. Uiterlijke eindtijd 18:00 uur.
-Werk zoveel mogelijk thuis
-Na deze ‘korte klap’ met een rem op avondactiviteiten wil het kabinet ondernemers de optie bieden om te werken met een 2G-protocol: alleen genezen of gevaccineerde personen zijn dan nog welkom. 2G blijft dan een keuze, de Tweede Kamer moet hier nog wel in meegaan
-Draag een mondkapje binnen waar geen coronapp verplicht is
-Als een huisgenoot besmet is dan geldt de quarantaine ook voor alle andere (gevaccineerde en ongevaccineerde) huisgenoten
-Voor het MBO, HBO en WO geldt een maximale groepsgrootte per ruimte van 75 personen. Dit geldt niet voor lokalen en zalen voor tentamens en examens
-Het kabinet komt met wetgeving zodat de coronapas ook bij bedrijven verplicht kan worden waar bezoekers al een QR-code moeten tonen (zoals in de horeca)

Berichten van de NeVoBo

Coronatoegangsbewijs raakt kernwaarden clubs

Eerder werd definitief bekendgemaakt dat een coronatoegangsbewijs verplicht wordt gesteld voor deelname aan georganiseerde binnensport per 6 november. Dit raakt de kernwaarden van onze clubs.

Vanzelfsprekend is er begrip voor de maatregelen die nodig zijn om het coronavirus de kop in te drukken. Echter, de gekozen maatregel om een coronatoegangsbewijs verplicht te stellen om deel te kunnen nemen aan georganiseerde binnensport is ontzettend lastig uitvoerbaar en raakt de kernwaarden van de verenigingssport. Daarom zullen wij, samen met de andere bonden en NOC*NSF, alles in het werk stellen om tot beter haalbare alternatieven te komen voor de binnensport. Hiervoor blijven wij gezamenlijk het gesprek voeren met het ministerie van VWS.

Uitvoerbaarheid maatregel groot probleem
Vanzelfsprekend voorzien we grote problemen bij de uitvoerbaarheid van deze maatregel voor en door verenigingen. Waar veel verenigingen nu al moeite hebben om voldoende vrijwilligers op de been te krijgen voor de reguliere taken binnen een vereniging, komt deze lastige taak erbij. Een taak die zeer veelomvattend is, complex om te organiseren en bovendien binnen een vereniging tot niet voorspelbare situaties kan leiden. En dit terwijl sport juist laagdrempelig moet zijn, moet verbinden en moet zorgen voor een gezonde en vitale samenleving.

Ruimte voor elkaar
Inmiddels ontvangen wij diverse reacties van bezorgde verenigingen, teams en sporters, zowel voor- als tegenstanders van de beoogde maatregel. Waar er gewoon gespeeld kan worden, zijn we daar natuurlijk zeer blij mee. Mochten er lastige situaties ontstaan waardoor het spelen van wedstrijden echt niet mogelijk blijkt, dan zullen wij daar flexibel mee omgaan. Ook voor verenigingen en teams die de competities en wedstrijden wel door laten gaan, maar vragen hebben, staan wij klaar. Houd bij de afwegingen ook rekening met de coaches, trainers bij de jeugd en de scheidsrechters bij wedstrijden.

De komende periode monitoren we nauwlettend de situatie bij de verenigingen en de gevolgen voor de competitie. We komen altijd samen met elkaar tot een oplossing. Blijf constructief het gesprek voeren met je leden, respecteer elkaar en geef elkaar de ruimte. We gaan hier met elkaar uitkomen.

Komende 3 weken geen publiek toegestaan

Zojuist werd aangekondigd dat per morgenavond, zaterdag 13 november, 18.00 uur voor 3 weken geen publiek is toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Dit geldt zowel voor de amateur- als topsport.

Tijdens de persconferentie van vanavond werd bekendgemaakt dat er aanvullende maatregelen nodig zijn om de besmettingscijfers een halt toe te roepen. Deze aanvullende maatregelen zijn 3 weken van kracht.

Geen publiek bij amateur- en topsport
Per morgenavond 18.00 uur is 3 wekenlang geen publiek toegestaan voor de amateur- en topsport, binnen en buiten. Deze maatregel geldt zowel voor wedstrijden als trainingen. Een coronatoegangsbewijs (CTB) blijft verplicht om deel te kunnen nemen aan georganiseerde sport. Er geldt geen eindtijd om te kunnen sporten.

Geen coronatoegangsbewijsplicht voor betaalde krachten en vrijwilligers
Betaalde krachten en vrijwilligers hoeven geen CTB te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie. Zodra zij geen taak of functie meer vervullen, verlaten zij de sportlocatie.

Sportkantine sluit om 20.00 uur
In de kantine zijn vaste zitplaatsen verplicht, tenzij er sprake is van afhaal. Wanneer je plaatsneemt in de kantine is het tonen van een CTB verplicht. De kantine sluit om 20.00 uur. Dit geldt voor iedereen.

Hoe zit het met noodzakelijke rij-ouders van uitspelende teams?
De noodzakelijke rij-ouders zijn welkom in de sporthal of op de tribune. Op die plekken zijn zij niet CTB-plichtig, maar worden gevraagd 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. Wanneer zij in de kantine plaats willen nemen, moeten zij wel een CTB laten zien.

Huidige maatregelen in de sport
Om te voldoen aan alle richtlijnen en maatregelen vanuit de overheid heeft de NOC*NSF in samenwerking met de sportbonden het protocol verantwoord sporten opgesteld. Deze wordt naar aanleiding van de persconferentie zo snel mogelijk geüpdatet, naar verwachting morgenochtend.

Ga naar het protocol verantwoord sporten

Wedstrijdsecretariaat – algemeen

(Vooral) door Corona gingen er deze week 5 wedstrijden niet door en dit zal nog wel meer (kunnen) worden de komende weken.

Senioren: alleen Heren-2 wist te scoren, de rest behaalde helaas geen punten (4 teams wonnen geen enkele set) of de wedstrijd ging niet door (3 teams): magere oogst!

Junioren: vier maal winst (waarvan 2 x MA2), slechts 1 (nipt) verlies en van twee teams ging de wedstrijd niet door: prima resultaat!

 

Wedstrijdsecretariaat – wijzigingen            

Heren-1

Voor de afgelaste uitwedstrijd tegen AVC is nog geen nieuwe datum bekend.

 

Dames-1

Beker 2e ronde: WISKY-D1 – DoskoActa-D1 (BD2B-91) wo. 01-12 20.00 Woudsend

Vwb. de afgelaste uitwedstrijd tegen Grouw: we zijn nog bezig een datum te vinden

Dames-2

De eerder afgelaste uitwedstrijd tegen VoVeSa zal, zoals inmiddels bekend, ergens in jamuari/februari op een trainings(maandag)avond gespeeld worden

Mix-Recr.-1

Voor de afgelaste thuiswedstrijd tegen Far Ut lijkt overeenstemming nabij, zodra eea. definitief is komt-ie op de groeps-app van de recreanten

 

Meisjes-A3

De (uitgestelde) thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen WISKY wordt nu gepseeld op DONDERDAG 25-11 om 19.15 uur

Meisjes-A1

Het is nog te kort dag om hier iets zinnigs over te zeggen aangezien deze uitwedstrijd tegen vc058 pas vrijdagavond werd afgelast

Wedstrijdsecretariaat – uitslagen

Senioren

H1       AVC-H3                      – DoskoActa-H1          uitgesteld

H2       DoskoActa-H2             – DoskoActa-H3          3-0 (25-15,25-22,25-21)

H3       DoskoActa-H2             – DoskoActa-H3          3-0 (25-15,25-22,25-21)

D1       Grouw-D1                   – DoskoActa-D1          uitgesteld

D2       DoskoActa-D2             – Leevoc-D3                0-4 (19-25,13-25,20-25,19-25)

D3       Havot-D1                    – DoskoActa-D3          4-0 (25-22,25-15,28-26,25-15)

D4       Grouw-D5                   – DoskoActa-D4          3-0 (25-19,25-15,25-12)

XR1     DoskoActa-XR1          – Far Ut-DR1               uitgesteld

Junioren

MA1    vc 058-MA1                – DoskoActa-MA1       uitgesteld

MA2    De Roeken/DVC-MA1 – DoskoActa-MA2       0-4 (20-25,17-25,13-25,25-27)

vc058-MA2                 – DoskoActa-MA2       1-3 (25-18,16-25,23-25,13-25)

MA3    DoskoActa-MA3         – WISKY-MA1            uitgesteld

MB1    Swette Switters-MB1   – DoskoActa-MB1       3-2 (22-25,25-19,25-23,19-25,15-06)

MB2    DoskoActa-MB2          – DSVS-MB1               3-1 (25-21,11-25,25-22,25-19)

XC1     SNVV-XC1                 – DoskoActa-XC1        1-3 (20-25,16-25,22-25,25-23)

Cool Moves Volley

N51     vrij

N41     vrij

N42     vrij

Wedstrijdscretariaat – teams                                                        

 

Senioren Heren

 

Heren-1

AVC-H3 – DoskoActa-H1: uitgesteld

DoskoActa-H1 – SCS-H1

Van deze Drachtsters hoeven wij niet te verliezen, sterker: dit gaan we winnen,

maar … of dit 3, 4 of 5 punten worden …

Heren-2

DoskoActa-H2 – DoskoActa-H3: 3-0

Tot halverwege een set kon ‘het derde’ de heren van ‘het tweede’ bijbenen, daarna werd het contact, veelal door eigen fouten, steeds verloren … en dat verklaart de toch wel eenvoudige zege van ‘de oudere kant aan het net’: al-met-al verdiend!

Overigins opmerkelijk dat dit de enige (3) punten zijn die onze senioren deze week binnen haalden …

Wytgaard-H2 – DoskoActa-H2

In Grouw tegen de stevige nummer 2 … da’s pittig, maar niet onoverkomelijk!

Zo stiekemweg een puntje meesnoepen … nooit weg: doen!

De 3e plaats vasthouden de komende weken … da’s de opdracht!

Heren-3

DoskoActa-H2 – DoskoActa-H3: 3-0

Voor de karakteristiek: zie hierboven bij Heren-2.

Wat op de (gezamenlijk met Heren-2) trainingen vaak wel lukt, gaat in de wedstijden tegen Heren-2 vaak (net) niet goed, wellicht iets meer vrijuit spelen?

Komende week vrij!

Senioren Dames

 

Dames-1

Grouw-D1 – DoskoActa-D1: uitgesteld

DoskoActa-D1 – VC Drachten-D2

De Drachtster dames wisten op moment van schrijven slechts twee keer een set binnen te halen, sneu voor hun maar laat dat maar zo blijven …

Dames-2

DoskoActa-D2 – Leevoc-D3: 0-4

Het werd dus geen ‘spannende aangelegenheid’ zoals wij verwacht hadden … helaas! Maar vriend en vijand waren het er over eens dat de Leeuwarder’ dames verdiend gewonnen hadden, “zij waren net iets verder dan ons” … hoorden wij, kan gebeuren.

Stasko-D1 – DoskoActa-D2

’t Kan vriezen, ’t kan dooien … er gaat een team winnen, maar er zit niet veel licht tussen beide teams: laat het kwartje maar onze kant uit rollen!

Dames-3

Havot-D1 – DoskoActa-D3: 4-0

Helaas … er werd niet ‘gescoord deze keer!’, maar de 1e en zeker die 3e set (!) konden onze meiden het deze topper (meer dan) knap lastig maken, dat gaf een goed gevoel!

UDI-D2 – DoskoActa-D3

De gedoodverfde koploper heeft de laatste tijd toch aardig wat ingeleverd, nou …

laten ‘wij’ ze dan nog maar meer laten inleveren!

Dames-4

Grouw-D5 – DoskoActa-D4: 3-0

Ondanks onze genoemde ‘cliche’s: de bal is rond, ’t is 6 tegen zes etc.’ was de thuis-ploeg (en koploper!) duidelijk te sterk voor onze ladies … ‘nothing-on-the-hand!’

Hardegarijp-D1 – DoskoActa-D4

Een duel om een stevige middenmoot-positie en waarom zouden onze ladies  hier niet wat punt(en) weten binnen te slepen!

Senioren Recreanten

 

DoskoActa-XR1 – Far Ut DR1: uitgesteld

Volgende wedstrijd: vrijdag 10 december in Heerenveen.

Junioren A

Meisjes-A1

vc058-MA1 – DoskoActa-MA1: uitgesteld

Pas vrijdagavond werd (ook) deze wedstrijd alsnog uit het programma gehaald.

Er valt dus nog niks te zeggen over wanneer dit in te halen, maar het zal meer dan waarschijnlijk een doordeweekse dag worden.

VC Sneek-MA1 – DoskoActa-MA1

De nummer 1 ontvangt de nummer 2: weten ‘wij’ wederom punt(en) te pakken van deze nog ongeslagen koploper: “Su sumar kanne!”

Meisjes-A2

De Roeken/DVC-MA1 – DoskoActa-MA2: 0-4

En jawel, onze meiden deden het vrijdagavond … ‘bij de les blijven … en heel blijven’ en dat zijn welkome 5 punten:

“Dreeche pot in Dokkum, maar toch uitstekende 4-0 overwinning. In set 4 knap

teruggekomen van 10-20” … zo kregen wij door … en toen maar snel naar huis want nog geen 24 uur later wachtte alweer het volgende uit-duel:

vc058-MA2 – DoskoActa-MA2: 1-3

Zaterdagavond werd in deze (inhaal-)topper tussen de nummers 1 en 2 in Leeuwarden voor het eerst een set verloren, maar er werd wel ‘even’ met 1-3 gewonnen:

“MA2 doet geweldige zaken voor kampioenschap door te winnen bij directe concur-

rent vc058 met 3-1” … en da’s inderdaad de opstap naar de titel: GROOTs!

DoskoActa-MA2 – De Roeken/DVC-MA1

Dit zal geen obstakel vormen voor onze meiden … scorebordjournalistiek geeft een prognose van ‘de volle winst’ … maar da’s (te?) gemakkelijk … uitkijken!

Meisjes-A3

DoskoActa-MA3 – WISKY-MA1: uitgesteld

.

Vv Makkum-MA1 – DoskoActa-MA3

En weer op vrijdagavond op pad, nu naar de IJsselmeerkust en tegen een kandidaat voor promotie … daar zouden ‘wij’ natuurlijk heel stiekem een stokje voor kunnen steken, gaan ‘we’ gewoon proberen!

Junioren B

Meisjes-B1

Swette Switters-MB1 – DoskoActa-MB1: 3-2

Dit werd helaas een nipt verlies in een 5-setter:

“Helaas was Swette Switters net iets te sterk voor de meiden van MB1. We hebben met 3-2 verloren …”  was het korte maar bondige commentaar, maar nog steeds houden onze meisjes hun plaats in de top-3 stevig in handen en blijven alle kansen op promotie aanwezig: prima!

CoVos-MB1 – DoskoActa-MB1

Je moet er even voor naar Oosterend maar daar pakken ‘we’ dan wel de punten, want die zijn ‘wij’ meer nodig dan ‘zij’, dus … doen!

Meisjes-B2

DoskoActa-MB2 – DSVS-MB1: 3-1

Tot een verwachte spannende 5-setter kwam het dus niet, want de onzen voegden liefst 4 punten aan hun totaal toe:

“Geweldig gespeeld, waren erg aan elkaar gewaagd, was erg veel enthousiast publiek waar-

door beide teams af en toe daar wat afgeleid door waren, maar MB2 was gelukkig net wat

sterker dan DSVS waardoor we drie van de vier sets wonnen”

… en ‘we’ nog steeds in de race zijn voor de 1e plaats: klasse!

DoskoActa-MB2 – vc058-MB2

Het zou ons lichtelijk verbazen wanneer de Leeuwarder’ meisjes met punt(en) onze sporthal zouden verlaten, maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt (men zegt dat-ie dan het geluid van een boerenkool nadoet, maar …?), pakken die punten!

Junioren C

Mix-C1

SNVV-XC1 – DoskoActa-XC1: 1-3

Het gebeurde inderdaad: op vrijdagavond in Sint Nicolaasga … winnen van de thuisploeg … en dan ga je heel ‘lekker’ terug naar Franeker:

“XC1 heeft heel goed gespeeld vanavond! Drie sets ruim gewonnen! De laatste lukte net niet!

Ze lieten zich niet kisten toen 1 van hen geblesseerd was en ze met vijf verder moesten.

Knap gedaan! Het ijsje bij McDonalds was dik verdiend!” …   need we say more?

DoskoActa-XC1 – VC Sneek-JC1

Dit jongensteam uit Sneek staat tweede en het zal een hele kluif worden om hier punt(en) van te pakken, maar ‘ons zijn niet van die bange’ … toch?

Gaan met die banaan!

Junioren CMV

 

Komende zaterdag weer een CMV-toernooi, deze keer in Franeker!

 

N51

Speelt tegen ODS-N51, vc058-N51, DSVS-N51 en Buitenpost-N51.

N41

Speelt tegen Triumphera-N41, Havot-N41, DoskoActa-N42 en SVT-N42.

N42

Speelt tegen Tijnje-N41, DoskoActa-N41, vc058-N42 en Havot-N41.

het eerstvolgende toernooi vindt plaats op:

. zaterdag 12 december in Buitenpost

Wedstrijdsecretariaat – arbitrage                         

Algemeen

.

Scheidsrechters

Hidde Frankena          donderdag      Dames-1         vs. Drachten-D2         1e kl.

Sybout Zeinstra          zaterdag          Meisjes-A2     vs. R/DVC-MA1        1e kl.

Gerard Harmelink       donderdag      Heren-1           vs. SCS-H1                 1e kl.

Gerard Harmelink /

Nina de Jong           zaterdag          Meisjes-B2      vs. vc058-MB2           2e kl.

Annarens van der Hem /

Jelien Attema         zaterdag          Mix-C1           vs. VC Sneek-JC1      2e kl.

Tellers

Saapke Woudwijk      donderdag      Heren-1           vs. SCS-H1                 1e kl.

Sjoukje Uijthof           donderdag      Dames-1         vs. Drachten-D2         1e kl.

Wedstrijdsecretariaat – zaalwacht         

Taak                Veld-1             Veld-2            Veld-3

—————     —————-    —————-    —————

donderdag 18 november         Opbouwen      nvt                   Dames-1         nvt

Afbreken        nvt                   Heren-1           nvt

zaterdag    20 november         Opbouwen      Mix-C1           Meisjes-B2      nvt

Afbreken        Mix-C1           Meisjes-A2     nvt

Technische Commissie                                               

.

Ledenadministratie                                                

Nieuw:

. Myrna Haga                         CMV

, Vera Haga                            CMV

. Sophie van der Laan            CMV

. Femke de Ruiter                   CMV   allemaal: WELKOM … en heel veel plezier!

Opgezegd:

. Rimmert Pietersma               Recreatie

Bijlages                                                                                    

DoskoActa Weekprogramma.xls

                          En dan nog even dit … as je je niet an de regeltjes houdt …

                

                                                                      Sponsoren Samen DA

 

TankQyou Nederland BV                          

TST Transport Service – Terschelling

Jan-Harm en Liesbeth Dijkstra                

NieuwNieuw.com  Herenmode

Nijdam & Sinnema  Schilderwerken

Autoland van den Brug BV

D.A. Bijlsma

 

******   EN DENK EEN BEETJE OM JEZELF … EN OM ANDEREN  ******

 

******                         HOUD (AFSTAND) VAN ELKAAR                         ******

 

****** DENK AAN ONZE PARTNERS-IN-BUSINESS (SPONSOREN) ******

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 7 Jaargang 14

PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-07[16897]   Beste volley-vriend(inn)en …       op het WK Volleybal wonnen de Oranje-dames ook van Puerto Rico (3-1) waarna de twee belangrijke wedstrijden op…

Weekbulletin 6 Jaargang 14

In PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-06[16857] klik er maar eens op! Met plaatjes en kleurtjes.  Beste volley-vriend(inn)en …       het WK Volleybal voor de vrouwen is dus inmiddels…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief