Weekbulletin 32 Jaargang 12/Geplaatst op 15 maart 2021

Voor de PDF : DoskoActa Weekbulletin 12-32[6435]

Beste volley-vriend(inn)en …

deze week hebben we eigenlijk helemaal niets te melden v.w.b. DoskoActa, wel hebben we een bericht van de Nevobo overgenomen m.b.t. de Corona-toestand en wat er nog wel mogelijk zou (kunnen) zijn.

Zoals eerder gemeld denken we dat we m.i.v. de zomertijd weer buiten kunnen/gaan trainen, mochten we ergens in april/mei wel weer binnen mogen/kunnen sporten dan zullen we dit zeker niet laten, maar dan wel met inachtneming dat de KAATSHAL dan bezet zal zijn door de te realiseren priklocatie in het kader van Covid-19.

Wordt vervolgd!

Niet vergeten de komende dagen je stem uit te brengen … of je dit nu maandag, dinsdag of woensdag gaat doen: sterkte in je keus!

Verder valt er op dit moment weinig te vertellen, wel weer even de reminder:

denk om de  Jeugd Sponsor Actie!

<Laatst bekende tussenstand: 3e plaats met 9446 muntjes!>

Fijne week allemaal, maak d’r wat van met z’n allen, want alleen met z’n allen …

… and remember:

stay safe, take care and (try to) …Have Fun                

DoskoActa

Agenda          DoskoActa                                        (Sport)kalender            Week 11

====================================  ========================

Ma.   15 mrt.   .                                                                                              Voetbal:

16/17   Champ. League: 1/8e fin.

Di.    16 mrt.   .                                                          18        Europa  League: 1/8e fin.

  

Wo.  17 mrt.   .                                                                      Wielrennen:

Verkiezingen / Stemmen !!!            10/16   Tireno Adriatico       – Ita

Do.   18 mrt.   .                                                           17        Nokere Koerse         – Bel                                                      18        GP Denain                – Fra

Vr.    19 mrt.   .                                                          19        Bredene-Koksijde    – Bel                                                      20        Milaan-San Remo    – Ita

Za.    20 mrt.   .

Zo.    21 mrt.   WeekBulletin 12-33

——————————————————————————————————-

Nevobo – mededelingen

Binnensport blijft dicht, groepen buiten verruimd

Maandag 8 maart werd bekendgemaakt dat de maximum groepsgrootte voor senioren wordt versoepeld van 2 naar 4 personen voor buitensport. De overige maatregelen voor de sport blijven van kracht.

Maandagavond 8 maart werd aangekondigd door Mark Rutte en Hugo de Jonge dat er een kleine versoepeling mogelijk is voor de sport. De groepsgrootte voor senioren van 27 jaar en ouder wordt vanaf dinsdag 16 maart verruimd van 2 naar 4 personen. De sportactiviteiten moeten wel plaatsvinden op een sportaccommodatie. Tijdens het sporten blijft de 1,5 meter afstandsregel voor de senioren van 27 jaar en ouder wel van kracht. Dit geldt ook voor de overige maatregelen die tot en met in ieder geval dinsdag 30 maart van kracht zijn.

Teleurstelling is groot 
Vanzelfsprekend hadden we meer gehoopt, met name voor de binnensport.                                                                                                 Guido Davio, algemeen directeur Nevobo, zegt hierover het volgende:            “Het is mooi dat het kabinet erkent dat sporten essentieel is voor de fysieke en   mentale gezondheid van Nederland, maar het is ontzettend teleurstellend dat daarbij geen enkel oog is voor de binnensport. Hierdoor worden nog steeds heel veel kinderen en volwassenen in Nederland buitenspel gezet. We blijven onze leden en verenigingen echter stimuleren om, onder andere met outdoor- en beachvolleybal, oplossingen te zoeken om met elkaar in beweging te blijven.”

Houd jij je leden in beweging?   
Tot het moment dat er weer gewoon binnen gesport mag worden, blijven we ons inzetten en informatie delen om met elkaar buiten te volleyballen in het zand, op het gras of met alternatieve activiteiten in beweging te blijven. Benieuwd wat je kunt doen? We hebben een aantal goede voorbeelden van verenigingen verzameld. Ze organiseren bijvoorbeeld bootcamps bij de hockeyvereniging, trotseren de sneeuw of gaan gewoon beachvolleyballen.

Laat je inspireren!  

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 7 Jaargang 14

PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-07[16897]   Beste volley-vriend(inn)en …       op het WK Volleybal wonnen de Oranje-dames ook van Puerto Rico (3-1) waarna de twee belangrijke wedstrijden op…

Weekbulletin 6 Jaargang 14

In PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-06[16857] klik er maar eens op! Met plaatjes en kleurtjes.  Beste volley-vriend(inn)en …       het WK Volleybal voor de vrouwen is dus inmiddels…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief