Weekbulletin 38 Jaargang 11/Geplaatst op 3 mei 2020

Voor de PDF weergave klik hier : DoskoActa Weekbulletin 11-38

Beste volley-vriend(inn)en:

zonder de bereikte leeftijd te vermelden feliciteren wij vandaag onze voorzitter met zijn verjaardag! Wellicht ‘en-petit-commitee’ maar toch: een fijne dag toegewenst!

Op de volgende pagina (voor hen die dit nog niet weten via FB of zo) het vervolg op onze aankondiging van vorige week vwb de bekendmaking van de sportprijzen 2019 van de gemeente Waadhoeke …. tataaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

In dit nummer ook een oproep van de Nevobo om in deze bizarre tijden je club te blijven steunen … een prima initiatief!

Op de slotpagina van deze editie een bericht over SAMEN DA … lezen!

Verder weinig nieuws te melden, maar dat wil niet zeggen dat ‘we’ stil zitten … integendeel! Voor bestuur en kommissies zijn dit drukke tijden, dit is normaal al zo omdat zaken voor het komende seizoen dienen geregeld te worden, maar nu helemaal want er komen allerlei (voorstellen van) richtlijnen en protocollen op ons af inzake de corona-crisis. Zaken als de (al dan niet) zaalhuur en anderhalve-meter-maatschappij vragen veel aandacht en effort, maar … “wy redde d’r mei!”

Zodra er beslissingen genomen worden/zijn zullen we ‘roepen’!

Meisjes-B1 Jeugd Sportploeg 2019 van gemeente Waadhoeke

Onze MB1 meisjes waren genomineerd voor de Jeugd Sportploeg 2019 van gemeente Waadhoeke.
Naast onze meisjes waren de andere genomineerden, het jongenspartuur (kaatsen) uit Winsum en Team AVC JO16-1 (voetbal) uit  Sexbierum.
De prijzen zouden worden uitgereikt tijdens het gemeentelijke sportgala. Helaas kon dat geen doorgang vinden vanwege het corona virus.
De gemeente heeft toch besloten om de prijzen uit te reiken. Afgelopen donderdag is de wethouder persoonlijk bij de sporters aan huis langs gekomen om de uitslag bekend te maken.
Tot onze grote vreugde bleken ze 1e te zijn geworden. Dit is een prachtige waardering voor de spelers Iris, Nynke, Puck, Boudien, Silke, Fenna, Lisa en Femke en de begeleiders, coach Mirjam, trainers Joost, Henk en Peter.
Alle spelers ontvingen een medaille en bloemen. Tevens was er een mooie glazen trofee.

Namens bestuur en leden, van harte gefeliciteerd!

Beste volleyballer,
We missen onze sport. We missen de volleybalclubs waar we het seizoen niet kunnen afmaken. Waar we nu niet samen de zaal of het zand kunnen betreden. Of de zesde set met elkaar beleven.
Gelukkig ontstaan er vanaf woensdag 29 april door de aangepaste maatregelen voor de jeugd weer eerste mogelijkheden om (buiten) te (beach)volleyballen. Voor velen blijft het voorlopig echter nog een volleyballoze periode. Dat is voor jou als volleyballer vervelend, maar ook voor de vereniging waar je deel van uitmaakt. De maatregelen om het coronavirus te bestrijden begrijpen we allemaal. We moeten hier samen doorheen om onze gezondheid te kunnen waarborgen, zodat we (als de omstandigheden het toelaten) straks ook weer onze geliefde sport kunnen beoefenen.

Jouw vereniging, waar je in de zaal speelt, of waar je beacht, heeft in deze periode wel haar vaste lasten, zoals de zaal- of terreinhuur, onderhoud van de beachvelden en de kosten voor de trainers.
Volleybal is bij uitstek een sport waarin je samen de strijd aangaat. We hebben elkaar nodig om straks na deze periode weer te kunnen volleyballen zoals we het met z’n allen gewend waren en weer zo graag willen. We vragen je daarom jouw vereniging te blijven steunen. Dat kan door lid te blijven van jouw club, maar ook door sponsoren van jouw vereniging juist nu te ondersteunen.

Blijf gezond en zorg voor elkaar.
Met sportieve groet,
Guido Davio, Michel Everaert, Joop Alberda
(Directie Nevobo)

SAMEN DA

Zoals wellicht bekend zijn wij dit seizoen gestart met een initiatief om een groep van sponsoren en/of donateurs aan ons te binden die een jaarlijkse bijdrage willen leveren aan onze mooie vereniging, dit onder de naam van “Samen DoskoActa”  … kortweg: ‘SAMEN DA’. Andere verenigingen noemen dit bijv. ‘De Club van 100’ of zo.

Iedereen kan hier aan meedoen: sponsoren, (groot)ouders, familie, vriend(inn)en, kennnissen, supporters, belangstellenden … afijn: iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt!

Met de opbrengst kunnen we extra materiaal aanschaffen (ballen, kleding etc.), activiteiten organiseren en trainers opleiden.

Om hier wat meer bekendheid aan te geven doen wij drie dingen:

. vermelding in de doorlopende sponsor-banner op onze website

. een (stoffen) banner op de bovenarm van het DoskoActa-wedstrijdshirt

. een vaste vermelding op deze plaats

Trots en met dank hier de deelnemers tot nu toe … er is dus nog genoeg plaats voor anderen om aan dit initiatief mee te gaan doen!

Sponsoren Samen DA

 

TankQyou Nederland BV

TST Transport Service – Terschelling

Jan-Harm en Liesbeth Dijkstra

NieuwNieuw.com  Herenmode

Nijdam & Sinnema  Schilderwerken

Autoland van den Brug BV

 

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 7 Jaargang 14

PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-07[16897]   Beste volley-vriend(inn)en …       op het WK Volleybal wonnen de Oranje-dames ook van Puerto Rico (3-1) waarna de twee belangrijke wedstrijden op…

Weekbulletin 6 Jaargang 14

In PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-06[16857] klik er maar eens op! Met plaatjes en kleurtjes.  Beste volley-vriend(inn)en …       het WK Volleybal voor de vrouwen is dus inmiddels…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief