Weekbulletin 40 Jaargang 11/Geplaatst op 18 mei 2020

Klik hier voor de PDF versie: DoskoActa Weekbulletin 11-40  

Beste volley-vriend(inn)en:

weinig nieuws deze week … en vandaar dat dit een korte ‘sobere’ editie is.

We zijn er inmiddels in geslaagd om een eerste concept-trainingsschema in elkaar te draaien, dit dankzij de TC-senioren en de TC-jeugd en de medewerking van Optisport in deze … waarvoor dank aan allen.

Dit schema zal vast nog enkele keren op finesses worden bijgesteld voordat we het aan iedereen zullen/kunnen tonen, maar dat zal ergens in augustus zijn, tenminste …eerst maar es kijken of en wanneer we weer los mogen met de binnensport.

Wordt vervolgd!

Mocht er de komende weken/maanden meer mogelijk kunnen worden … wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

In-the-meantime: Have Fun

Kompetities

We hebben de teams voor de kompetities ingeschreven, nu begint (wat dat betreft) het grote wachten, oftewel: worden onze wensen ook (deels/allemaal) door de Nevobo ingewilligd? De ervaring leert ons dat er in de maanden juni tem augustus nog heel wat heen-en-weer gecommuniceerd gaat worden en trouwens: eerst maar es kijken of en wanneer er weer kompetitie gespeeld kan worden. Wordt vervolgd!

Technische Commissie – Jeugd                                 

Afgelopen maandag mocht een deel van de jeugd weer (buiten) volleyballen. Qua wind (en aan het einde zelfs regen/hagel) geen ideale omstandigheden. Het enthousiasme van de jeugd was er niet minder om en bijna iedereen was aanwezig. Anderhalve meter was niet altijd even makkelijk, maar iedereen hield zich goed aan de regels; uiteindelijk was er al snel gewenning.

Vanaf week 22 hopen we de trainingen uit te breiden naar de woensdagavond, zodat ook de rest van de ABC-jeugd kan trainen.

De beslissing hierover volgt volgende week.

Hier nog even een kleine impressie onde de noemer: “We zijn los!”

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 49 Jaargang 13

PDF hier klikken: DoskoActa Weekbulletin 13-49[15959]   Beste volley-vriend(inn)en …   in deze laatste editie van dit seizoen valt er weinig te melden. War wel met name genoemd dient te…

Weekbulletin 48 Jaargang 13

Als PDF te lezen : DoskoActa Weekbulletin 13-48[15834]    Beste volley-vriend(inn)en …   Vorige week … ontbrak in onze agenda dat ons bestuur op dinsdag (5 juni) zou vergaderen, excuses…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief