Weekbulletin 44 Jaargang 12/Geplaatst op 7 juni 2021

Voor de PDF versie hier klikken: DoskoActa Weekbulletin 12-44[7972]

Beste volley-vriend(inn)en …

normaal gesproken zou dit het laatste nummer van dit bulletin van deze jaargang zijn, maar ja … wat is vandaag-de-dag normaal …We gaan dus nog even door, waarschijnlijk tot aan de zomervakanties want zolang blijven we immers ook trainen … vandaar.

Graag attentie voor het trainingsschema (incl. seniorenteams die zich hiervoor aange-meld hebben)  dat miv. morgen geldig is en waarbij alle teams weer binnen trainen, dit uiteraard met inachtneming van de Corona-regels.

Onder ‘Technische Commissie’ meer info!

Even over de grenzen kijkend dan doen onze dames het tot nu toe in de VNL best wel goed terwijl ‘we’ toch zonder enkele vaste waardes aantreden … prima!

Het herenteam heeft het een stuk moeilijker, maar dat was te verwachten.

Nou … en dan het Nederlands Elftal … es kijken of de (oefen-)wedstrijd van vandaag (tegen Georgie) enige verbetering zichtbaar gaat maken … benieuwd!

Hopenlijk kunnen we de komende weken/maanden genieten van mooie sport op de buis en dan maar hopen dat iedereen zich daarbij een beetje weet in te houden want we blijven hopen dat we in september met de kompetities mogen/kunnen beginnen!

Fijne week allemaal, maak d’r wat van met z’n allen, want alleen met z’n allen …… and remember:

stay safe, take care and (try to) …Have Fun                

DoskoActa

Agenda          DoskoActa                                         (Sport)kalender            Week 23

====================================  ========================

Ma.   7 juni     Alle trainingen (binnen) !                              Wielrennen:

.                                                           06/13   Ronde van Zwitserland

Di.    8 juni      BestuursVergadering                         09/13   Ronde van Belgie

.                                                          09/13   Ronde van Slovenie

Wo.  9 juni      Binnen-trainingen: ABC-jeugd

.                                                                      Voetbal:

Do. 10 juni      .                                                          13        Nederland – Oekraine (EK)

.

Vr.  11 juni     .                                                                      Volleybal:

.                                                          25-05   Nations Leagues                                                                     / 27-06  Dames en Heren

Za.  12 juni     Oefenwedstrijden Jeugd

.                                                                      Formule 1:

Zo.  13 juni     WeekBulletin 12-45                           13        GP Canada                                         .

——————————————————————————————————-

Geintje … Wie-o-wie?

Een maat van ons heeft tickets gekocht voor de eerste wedstrijden van Oranje op het EK, inclusief hotel en onbeperkt zuipen.

Maar … hij was vergeten dat hij diezelfde periode ook gaat trouwen, dus voor de geïnteresseerden: je kan trouwen op 17 juni in het gemeentehuis van Arnhem om 14 uur. Haar naam is Sandra.

Bericht van de Nevobo

Protocol en FAQ Indoor volleybal per 5 juni

Stap 3: we mogen weer écht volleyballen per 5 juni! Wel moeten we ons nog houden aan een aantal maatregelen. Welke volleybalspecifieke dit zijn vind je in het protocol en de FAQ Indoor volleybal.

Vrijdag 27 mei is bevestigd dat er veel meer mogelijk is voor de binnensport per 5 juni. Zo is het maximum aantal personen per zelfstandige ruimte opgehoogd van 30 naar 50 en hoeven ook senioren gedurende het sporten geen afstand tot elkaar te houden. Daarbij mag de jeugd tot en met 17 jaar ook weer in competitieverband volleyballen en mogen de senioren eindelijk weer onderling wedstrijden spelen binnen de eigen club. Kortom, er kan weer echt gevolleybald worden.

Protocol en FAQ Indoor volleybal
We mogen dus weer meer en daar zijn we ontzettend blij mee! Echter moeten we ons voorlopig nog wel houden aan een aantal maatregelen. Om jullie hierin te ondersteunen hebben we een volleybalspecifieke variant gemaakt op het protocol verantwoord sporten én een FAQ.

Hieronder vind je de verwijzing naar het protocol Indoor volleybal en de FAQ Indoor volleybal.

Raadpleeg het protocol Indoor volleybal

Raadpleeg de FAQ Indoor volleybal

Geüpdatete protocollen en FAQ NOC*NSF
Raadpleeg ook het landelijke protocol verantwoord sporten hieronder om te voldoen aan alle gestelde richtlijnen. Daarbij vind je in de geüpdatete FAQ NOC*NSF antwoorden op de meestgestelde vragen.

Landelijk protocol verantwoord sporten
Om als sportvereniging te voldoen aan alle gestelde richtlijnen is het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF geüpdatet. Lees deze goed door.

Raadpleeg landelijk protocol verantwoord sporten

Technische Commissie  

Analoog aan de versnelde invoering van stap 3 van het OpeningsPlan gaan wij nu komende week ook ‘los’ met de senioren-trainingen in de sporthal!

Het daartoe aangepaste trainingsschema is als bijlage aan dit weekbulletin toegevoegd: Dosko_Acta Schema 2020_2021Corona jun21.xls

Heren-2 en Dames-4 hebben aangegeven niet meer te trainen dit seizoen.

Voor al onze trainende leden geldt: kijk even goed in dit schema naar de tijden van je training en op welk veld dit is. Alles is in de sporthal (kaatshal = “prik-hal”)!

Wij gaan dit schema hanteren tot aan de schoolvakantie, dwz. tot en met maandag / woensdag 5 / 7 juli.

Aansluitend gaan we nog verder/door met buiten-trainingen voor senioren en eventeel A-jeugd tot aan ‘De BouwVak’, dwz. tot 24 juli.

Wij hebben de intentie om bij voldoende animo de laatste training buiten af te sluiten met een hapje en/of een drankje.

Meer hierover binnenkort in dit theater en de aanvoerders-app.!

Nieuws/ Up-to-date

Archief

Weekbulletin 7 Jaargang 14

PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-07[16897]   Beste volley-vriend(inn)en …       op het WK Volleybal wonnen de Oranje-dames ook van Puerto Rico (3-1) waarna de twee belangrijke wedstrijden op…

Weekbulletin 6 Jaargang 14

In PDF : DoskoActa Weekbulletin 14-06[16857] klik er maar eens op! Met plaatjes en kleurtjes.  Beste volley-vriend(inn)en …       het WK Volleybal voor de vrouwen is dus inmiddels…

Foto's/ Dosko/Acta

Archief